Nieuwtjes

Juni 2014:   Wist je dat een joelende massa supporters zorgen voor meer decibels dan een          
                                                                          gemiddeld rockconcert?
 

Vergeet bij de voorbereidingen van het WK je oordopjes niet!

 

 

     

 

De Killnoise oordopjes zijn tot 40x herbruikbaar. Ze zorgen ervoor dat alle wedstrijdgeluiden hoorbaar blijven, de spraakverstaanbaarheid verbetert zelfs tijdens luidruchtige uitbarstingen van het publiek.

Dus wees gerust: je mist niets van de sfeer!
 
 
 
April 2014:  Onze webshop is online!!!
 
Het is zover! Vanaf nu kan je al onze producten ook online bestellen. 
Wil je op de hoogte gehouden worden van speciale acties? Schrijf je via de site in op onze nieuwsbrief en like ons op Facebook.
 
 

 

Donderdag 20 maart 2014 was Guy Meuris te gast op de studiedag 'Doven anders bekeken' en sprak over de gevaren van geluidDit event werd georganiseerd door Madosa en Agorakring.
U kan alvast onze presentatie online bekijken
 
              
 
 
Onze samenwerking met Sportpaleis groep wordt verlengd en uitgebreid in 2014. Naast Sportpaleis, Lotto arena, concerttheater Hasselt en Ethias arena zijn nu ook Vorst Nationaal, de stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent in handen van de SportpaleisgroepMet onze gehoorbeschermingsstanden onder de naam E@rplugs&More zijn we ook in 2014 weer welkomAlle bezoekers worden uitgenodigd op onze stand voor info rond gehoorschade en de nieuwste, comfortabele gehoorbescherming.
Misschien tot binnenkort?
 
 
Edz kidz gehoorkappen
Safety@vises breidt de exclusieve samenwerking voor de Benelux uit met Edz Ear Muffs, een Engelse         fabrikant  van gehoorkappen. Hun paradepaardje: Edz kids, trendy gehoorkappen voor onze kinderen (vanaf 1,5 jaar oud)
Maar ook voor volwassenen, vb. jagers of sportschutters, biedt Edz zeer goede oplossingen. Meer info
 
  
  
  
Killnoise: exclusiviteit voor de Benelux
De Killnoise trendy en herbruikbare oordopjes voor muziek zijn bij Safety@vises verkrijgbaar en op voorraad, en dit excusief voor de Benelux. Ook voor organisatoren van events biedt deze gehoorbescherming tal van mogelijkheden, bvb als relatiegeschenk. 
De speciaal voor muziek ontwikkelde comfortabele gehoorbescherming is de IDEALE oplossing voor uw bezoek aan concerten, festivals, discotheek,... Killnoise oordopjes zijn verkrijgbaar in twee maten: Small (passend vanaf 7 jaar!) en Large. Om u een idee te geven: 60% van de dames onder ons heeft een smalle gehoorgang en dus een maatje S.
Plaats nu uw bestelling per mail of via de webshop.
 
 
 
1 januari 2013: nieuwe geluidsnormen België
Geluidsnormen voor muziekactiviteiten:  Departement Leefmilieu, Natuur en Energie